Wednesday, October 28, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: SET SLIMMING SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..




Hari ini saya ingin berkongsi tentang Set Slimming Shaklee untuk ibu menyusu...

Persoalannya pasti selalu bermain-main di fikiran ibu-ibu menyusu yang ingin menurunkan berat badan atau kembali ke berat asal.


Adakah anda juga pernah terfikir seperti ibu-ibu ini?

  1. Saya nak turunkan berat badan, tetapi masih menyusukan anak, boleh ke ambil supplement untuk turunkan berat badan? 
  2. Adakah supplement ini akan jejaskan penghasilan susu badan untuk anak saya?
  3. Adakah supplement menurunkan berat badan ini akan menyebabkan proses detoksi yang boleh mengganggu kesihatan anak saya?
  4. Saya risau anak saya ada jaundis..bolehkah saya ambil supplement ni? Tak panas ke?

JANGAN RISAU!!

Shaklee telah mengambilkira semua pertanyaan anda itu:

  • Set Slimming Shaklee ini memang digabungkan khas untuk ibu menyusu.
  • Langsung tidak menjejaskan penyusuan atau penghasilan susu badan dan masih membekalkan kalori secukupnya untuk anda menyusukan, bahkan Alfalfa dan ESP adalah gabungan milkbooster terbaik dari Shaklee. Ini bermakna, bila anda ambil Set Slimming Ibu Menyusu, anda sebenarnya turut dapat Set Milkbooster Shaklee. So manfaatnya DUA dalam SATU.
  • Proses detoksi bagi ibu menyusu yang ingin menurunkan berat badan adalah SECARA LEMBUT. InsyaaAllah, maksudnya tidak menyebabkan anak juga mengalami kesan yang sama atau cirit birit walaupun ibunya mengambil alfalfa untuk detoks.
  • Anak anda ada jaundis? Tiada masalah, anda cuma perlu mengurangkan sedikit dos alfalfa sekiranya anak masih ada jaundis, dan selepas anak bebas jaundis anda boleh teruskan mengambil alfalfa seperti portion yang dicadangkan kerana ia tidak menyebabkan kesan sampingan ke atas bayi anda.

*Pesakit SLE tidak dibenarkan mengambil alfalfa atas nasihat doktor. Sila  rujuk doktor anda terlebih dahulu untuk mengesahkan.






BAGAIMANA SET SLIMMING INI DAPAT MEMBANTU?


1) ALFALFA UNTUK DETOKS & MILK BOOSTER

  • Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Ia berfungsi secara lembut dan tidak menyebabkan anak anda mengalami pembuangan yang kerap.
  • Selain itu Alfalfa berfungsi merangsang metabolisme & memberi efek rasa 'ringan' badan.
  • Alfalfa juga digunakan mempunyai galactogue atau milkbooster semulajadi untuk meningkatkan pengeluaran susu ibu.


2) LECITHIN UNTUK BAKAR LEMAK

  • Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar dari badan.
  • Selain itu, Lecithin juga bagus untuk otak dan kebiasaannya selepas pengambilan Lecithin selama sebulan paras kolesterol akan turun/kembali normal.
  • Lecithin turut membantu mengelakkan clog duct atau bengkak susu bagi ibu-ibu menyusu.


3) ESP UNTUK BINA OTOT & ENERGY/ MILK BOOSTER

  • Untuk ibu menyusu, disarankan mengambil ESP kerana mengambil sumber protein yang baik seperti protein soya dalam diet penyusuan amat penting untuk penghasilan susu ibu.
  • Protein juga membantu dalam membina dan mengekalkan sel-sel yang menghubungkan setiap bahagian tubuh. Ia juga membantu memulihkan kesihatan rahim selepas melahirkan.
  • Bonus lain selepas pengambilan ESP ialah mencantikkan kulit, menganjalkan aset-aset wanita (payudara & punggung) serta menambah & memekatkan susu ibu


TESTIMONI yang telah berjaya 










Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Damai Utama, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

Tuesday, October 27, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA


Segmen: Jom Tingkatkan Followers


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Ini pertama Kali zana Join Contest anjuran adik leya. Ok..entry kali ini tentang bagaimana nak tingkatkan followers? Dengar tajuk pun macam best je kan.  




Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;-

1. Wajib follow  Blog leya (I will follow you back)

2. Like SINI 

3. Buat 1 entry bertajuk " Segmen: Jom Tingkatkan Followers"

4. Letak Banner di atas serta Backlink ke entry ini

5. Dalam entry, sila beri jumlah followers yg sekarang. Contoh:-
http://leyastorymory.blogspot.my/ (926 Followers)

6. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan dia orang tahu.

7. Hantarkan Link Entry di kotak komen entry ini 
(Cbox atau entry lain tidak diterima)

8. Lepas segmen ini berakhir, Sila berlaku jujur dan wajib follow semua peserta yang akan disenaraikan nanti

Okey syarat dia senang bukan? Segmen ini akan berlangsung seminggu sahaja, bermula dari sekarang, 23/10/2015 HINGGA 30/10/2015 Sebarang penyertaan tidak akan diterima bila tarikh tamat.


-------------------------------------------------------------------

http://zanavitashop.blogspot.my/ (24 Followers)

Jom join contest ni. Zana ajak -   




Jom kita meriahkan contest ini. Syarat senang sangat. Jom jom semua kita join ^___^

Zana adalah Pengedar Sah Shaklee. Jika nak beli apa-apa produk Shaklee, boleh hubungi zana segera. Ready Stock.

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Damai Utama Puchong, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

Monday, October 26, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: KHASIAT DAN KEBAIKAN VITAMIN E SHAKLEE


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

SUMBER VITAMIN E

Bagaimana anda melengkapkan vitamin E harian anda? Jika anda dapat melengkapkan nutrisi vitamin E anda melalui makanan, itu pastinya lebih baik. Tapi adakah mencukupi dengan jumlah yang anda perlukan? Selalunya Vitamin E boleh diperolehi daripada sumber makanan kita seperti berikut:




Tapi rasanya tak semua yang dapat lengkapkan Vitamin E mereka setiap hari. Oleh itu sebagai alternatif untuk melengkapkan Vitamin E harian, Shaklee telah mengeluarkan Vitamin E istimewa dengan tambahan selenium dan biji anggur.


Apa kandungan Vitamin E Shaklee?

Vitamin E Shaklee telah diperbaharui dengan formulasi yang baru. Apa yang terkandung dalam Vita-E Shaklee?

  • Minyak kacang soya
  • Minyak biji gandum( yang kaya dengan Vitamin E)
  • 8 jenis Vitamin E (d-alpha,beta,gama,delta)
  • Mengandungi 10 mg SELENIUM semulajadi untuk membantu penyerapan Vitamin E dengan lebih baik.
  • Mengandungi GRAPE SEED EXTRACT yang kaya dengan antioksidan





KHASIAT DAN KEBAIKAN VITAMIN E SHAKLEE:-


1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
3. Pencegahan penyakit katarak
4. Mencegah penyakit jantung
5. Melindungi struktur membran daripada rosak
6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
7. Membantu melancarkan peredaran darah
8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
11. Meningkatkan pengeluaran air mani
12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
13. Menguatkan dinding kapilari
14. Mengurangkan tekanan darah
15. Membantu mengekalkan  kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
16. Kulit dan rambut menjadi sihat
17. Mencegah anemia
18. Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok
19. Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
20. Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
21. Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran
22. Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
23. Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.
24. Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.
25. Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan             penyakit kardiovaskular


KENAPA PERLU PILIH VITAMIN E SHAKLEE?


Vitamin E Shaklee adalah vitamin E yang semulajadi. Ini bermakna, kandungannya juga semulajadi dan bebas bahan kimia. Kenapa penting bagi anda mendapatkan Vitamin E semulajadi? Vitamin E semulajadi adalah lebih mudah diserap berbanding Vitamin E sintetik. Kesukaran penyerapan vitamin E boleh menyebabkan toksin terkumpul dan boleh mewujudkan sel abnormal dalam tubuh kita. Terlalu banyak mengambil vitamin E juga tidak elok untuk tubuh kita.

Vitamin E sintetik adalah vitamin E buatan yang dihasilkan dengan campuran bahan kimia. Bagaimana nak pastikan vitamin E yang anda beli adalah yang semulajadi? Anda boleh semak pada bahagian kandungan vitamin seperti di bawah. Jika vitamin E yang anda beli adalah semulajadi, kod 'd'  akan digunakan, jika ianya vitamin sintetik atau buatan, ia akan menggunakan kod 'dl' pada bahan yang digunakan.




Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: TIPS MENGATASI SEMBELIT DIKALANGAN BAYI ATAU KANAK-KANAK


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Sembelit? Aduh! Hati ibu mana yang tak kesian melihat anak sendiri dalam kesakitan dan menangiskan? Jadi, itu membuatkan saya disini nak berkongsikan kepada ibu-ibu diluar sana tentang tips mengatasi sembelit dikalangan bayi dan kanak-kanak.

Sebelum saya kongsikan tentang tips mengatasi sembelit dikalangan bayi dan kanak-kanak ni, saya nak maklumkan bahawa sembelit ini bukanlah suatu penyakit. Malah kalau anak-anak kita tak membuang air besar selama 3 hari sekali pun ia masih normal jika tiada tanda-tanda bayi atau kanak-kanak itu mengalami sembelit. Ini makluman dari doktor kanak-kanak.. :)





APAKAH TANDA-TANDA SEMBELIT?

Antara tanda-tandanya ialah bayi atau kanak-kanak itu sudah tentu akan menangis dan menunjukkan rasa resah atau tidak selesa ketika membuang air besar. Bagi kanak-kanak yang lebih besar akan mengadu rasa sakit atau mereka kelihatan meneran ketiak sedang membuang air besar.

Selain itu, najis mereka kelihatan kering, keras, berbiji-biji seperti biji kacang. Mungkin juga kentut dan najis juga akan agak berbau busuk sedikit.

Bayi atau kanak-kanak itu tidak mempunyai selera untuk makan dan perut menjadi kembung. Ini kerana kekerapan membuang air besar berkurangan, kurang membuang air besar 3 kali dalam seminggu.
 

PUNCA-PUNCA SEMBELIT

Antara punca utamanya adalah susu formula. Ini kerana susu formula sukar dihadamkan dan diserap masuk ke dalam usus bayi atau kanak-kanak. Untuk makluman, bayi yang diberikan susu formula mudah mendapat sembelit berbanding bayi yang diberi susu ibu.

Punca kedua, jika bayi yang sudah mula diberikan makanan separuh pejal juga mudah sembelit. Ini disebabkan usus yang tidak matang belum dapat berfungsi sepenuhnya dengan baik. Jadi ibu-ibu sila pastikan makanan separuh pejal yang hendak diberi mestilah makanan yang lembut dan mudah untuk dihadam.

Punca ketiga, mereka yang tidak selera untuk minum susu disebabkan demam, selsema, jangkitan pada tekak dan mereka mula hendak tumbuh gigi mudah mengalami sembelit kerana sebab kekurangan air dalam badan atau disebut dehidrasi.

Punca keempat kerana bayi atau kanak-kanak kekurangan air dalam badan. Biasanya tubuh akan menyerap lebih banyak air dari najis bagi menampung kekurangan air dalam badan. Itu sebabnya najis menjadi lebih keras dan kering. Lalu menyebabkan najis disimpan terlalu lama di dalam usus dan menyebabkan sembelit.


*Tips Atasi Sembelit (Bagi Ibu-ibu Yang Mahu Elak Bagi Ubat)

Anda baringkan bayi dengan kaki ke atas dan cuba lakukan pergerakan seolah-olah sedang mengayuh basikal di udara. ini akan merangsakangkan pergerakan najis dalam usus.
Jika bayi yang berusia lebih enam bulan ke atas dan menyusu susu formula, boleh berikan makanan separuh pejal seperti lobak yang dikisar dan disediakan secara segar. Berikan pada kadar yang berpatutuan serta dapat nasihat doktor juga.

Bagi kanak-kanak yang berumur 1 tahun ke atas boleh diberikan air buah-buahan seperti tembikai atau air mineral suam dalam kadar yang berpatutan. Memberikan jus betik yang dikisarkan juga sangat baik untuk mereka, kerana selain mempunyai banyak serat, betik juga terdapat bahan semulajadi yang boleh merangsang pergerakan usus.

Jika telah mencuba tetapi masih tidak berjaya, ibu-ibu bolehlah rujuk kepada doktor untuk dapatkan ubat.
 
Apa-apa pun ibu-ibu sila dapatkan nasihat doktor juga ya. Selamat mencuba.. :)
 

Suplemen Shaklee Bantuan Alternatif Bagi Anak Anda.

Bagi anak anda yang telah berusia lebih dari 1 tahun keatas, anda boleh mencuba dengan berikan anak anda minum Meal Shakes bagi membantu atasi masalah sembelit. Meal Shakes merupakan suplemen berminuman multivitamin yang dirumus dengan pelbagai jenis vitamin dan mineral. Ia sangat bagus untuk membantu masalah sembelit dan juga untuk masalah anak tiada selera makan.

Meal Shakes adalah berbentuk serbuk minuman dan rasanya berlemak. Ia boleh dibancuh begitu saja atau boleh juga dibancuh bersama apa-apa air perasa, suam atau sejuk. 

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: KEBAIKAN MEAL SHAKE SHAKLEE


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Meal Shake Shaklee sememangnya menjadi pilihan ramai ibu bapa hari ini untuk kesihatan menyeluruh anak-anak mereka yang sedang membesar. Diberi nama timangan "easy-on-the go-meal" merupakan supplement multivitamin shaklee yang mudah dan pantas disediakan yang melengkapkan keperluan nutrisi untuk anak yang sedang membesar. 

Kebaikan Meal Shake Shaklee yang 1001 terutama memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui oleh ramai ibu bapa yang telah mencuba meal shaklee yang terbukti terbaik, berkesan dan semestinya selamat untuk kesihatan dalaman anak-anak.


ANTARA KEBAIKAN MEAL SHAKE IALAH:-

  • Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 


SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL MEAL SHAKES INI?

  • Kanak-kanak
  • Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
  • Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
  • Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  • Warga tua

JOM BACA TESTIMONI MEREKA YANG SUDAH MENCUBA













Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

Wednesday, October 21, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: SET KESUBURAN SHAKLEE UNTUK PESAKIT ENDOMETRIOSIS


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Masalah kesuburan sering dikaitkan dengan kaum wanita. Hakikatnya, kaum lelaki juga menghadapi masalah yang sama. Selain masalah cyst yang mengganggu kesuburan kita, penyakit endometrosis juga turut menyebabkan kesuburan kita terjejas.




Apakah Penyakit Endometriosis ini?

Menurut pakar sakit puan, Dr. Hamid Arshat, penyakit endometriosis adalah sejenis penyakit yang tidak diketahui apa puncanya dan ia sering berterusan tumbuh serta merosakkan peranakan dan usus. Kerosakan ini boleh menyebabkan seorang wanita terus mandul, atau mengalami kesakitan yang amat teruk. Pada kebiasaanya jika wanita itu hamil dalam masa setahun lepas pembedahan, kemungkinan ia berulang agak kecil. Tetapi jika tidak hamil lepas dua tahun, kemungkinan ia berulang adalah besar.

Selain dari kehamilan, kita tidak mengetahui dengan tepat kaedah mencegah penyakit endometriosis dari berulang.

Dr. Hamid Arshat mencadangkan agar wanita yang mengidapnya  mengawal pemakanan, iaitu dengan menjauhkan makanan yang menyebabkan alahan seperti beberapa jenis makanan laut, daging lembu atau kambing. Banyakkan sayuran dan protin dari ikan dan kacang soya. Latih diri untuk tenang fikiran dan jauhi gangguan emosi. Gunakan kaedah-kaedah untuk menangkis stress dengan berfikiran positif.

Selain mengawal pemakanan, pembedahan merupakan rawatan yang sering dilakukan untuk mengatasi penyakit ini. Jika takut untuk menjalani pembedahan, apa kata kita cuba ambil supplemen ini untuk membantu meningkatkan kesuburan kita dan sekali gus membantu merawat penyakit endometriosis ini.Produk Shaklee yang ingin saya sarankan ialah Set kesuburan untuk Wanita Endometriosis.





Set ini terdiri daripada tiga supplemen iaitu Omega Guard, Vivix dan GLA Complex yang dapat membantu mengurangkan inflamasi, seterusnya mencegah pembentukkan Microvessel Sel yang tidak Sihat dan mencegah Proliferasi Sel.

Alhamdulillah, ramai yang menggunakan produk ini telah berhasil mendapat zuriat yang didambakan melalui nasihat dan khidmat perundingan yang kami berikan.

Jika anda mengalami masalah yang sama, jangan segan untuk menghubungi kami. Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk kita bersama.


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: BATU KARANG PULIH DENGAN VIVIX SHAKLEE


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Kali ni saya nak share bagaimana Shaklee dapat membantu pesakit yang menghidap batu karang berjaya dibantu dengan khidmat kepakaran kami  menggunakan Vivix Shaklee

Penyakit batu karang sering berlaku tidak kira kepada lelaki atau wanita. Ia berlaku disebabkan kita suka tahan buang air kecil dan besar, kurang minum air masak yang mengakibatkan air kencing menjadi kotor lalu menyebabkan kumbahan yang tak ditapis dengan baik oleh pundi kencing terenap menjadi batu karang.





Batu karang terjadi terutamanya  di saluran kencing, buah pinggang, hempedu. Batu karang boleh menyebabkan kesakitan yang amat sangat,  membuatkan emosi terganggu, sakit ketika ingin buang air dan terasa seperti di cucuk dengan jarum di bahagian pinggang.

Kalau dibiarkan terlalu lama, batu karang akan menjadi semakin besar dan bertambah banyak. Jika berlaku di bahagian buah pinggang, menyebabkan buah pinggang menjadi rosak dan tidak boleh berfungsi.

Alhamdulillah, kini pesakit yang menghidap batu karang mampu tersenyum puas, gembira dan kembali sihat selepas mendapatkan perkongsian khidmat nasihat Vivix Shaklee daripada kami termasuk saya sendiri. Batu karang  dapat diuraikan dengan baik dan berjaya dikeluarkan melalui pembuangan air kecil. Sekaligus membuatkan kesakitan yang dialami hilang dan kembali cergas melakukan tugas harian.





Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: SET BERSALIN UNTUK PEMBEDAHAN


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Alhamdulillah kerana masih diberi peluang oleh Allah untuk berkongsi maklumat khusus untuk kaum wanita yang bersalin melalui pembedahan atau caesarian. Walaupun tidak pernah melaluinya, namun sudah pasti yang ada pengalaman sahaja yang tahu bagaimana rasanya.

Hasil perbualan dengan rakan-rakan yang pernah mengalaminya, rasa gerun pun ada. Ada pelbagai faktor  kelahiran bayi perlu dilakukan secara pembedahan. antaranya kedudukan bayi yang songsang dalam kandungan, masalah darah tinggi atau diabetis yang dialami oleh para ibu, anak lemas dan lain-lain masalah lagi.

Rangkaian produk Shaklee menawarkan set yang khusus untuk wanita yang bersalin secara pembedahan.




Set ini dapat menyembuhkan luka pembedahan dengan lebih cepat termasuklah luka bahagian dalaman. Selain itu, manfaatnya para ibu menjadi lebih cergas serta bertenaga. Pengeluaran susu ibu juga meningkat. Jadi para ibu dapat menyusukan bayi mereka dengan sempurna.

Antara kandungan set ini ialah :-
  • Vitamin C
  • Vita-Lea
  • B Complex
  • Zinc Complex
  • Ostematrik
  • Alfalfa Complex
  • ESP 
Wah, banyaknya nak telan! Larat ke???  InsyaAllah boleh dan kami mempunyai cara pemakanan yang ekskulsif hanya untuk para pelanggan yang dikasihi.


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
  
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

Friday, October 16, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: BAGAIMANA GLA COMPLEX SHAKLEE STABILKAN HORMON?


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Adakah anda penah makan pil perancang? Ramai kawan-kawan yang amik ubat perancang terus stop setelah rasa tak selesa dengan perubahan masing-masing.Kesan sampingan perancang keluarga buatkan tempoh haid semakin panjang dan hormon tidak stabil.

Selepas mengamalkan pil perancang, banyak wanita yang mengadu kitaran haid mereka sudah tidak stabil. Ada yang langsung tidak datang haid, ada pula yang datangnya 2-3 kali sebulan, ada pula yang haidnya semakin panjang. Tahukah kita antara kesan sampingan pil perancang ialah ia buatkan tempoh haid kita semakin panjang dan hormon menjadi tidak stabil?


Bagaimana Menstabilkan Kembali Hormon?

Apabila pasangan mengambil keputusan untuk mengandung antara perkara yang paling penting perlu dilakukan adalah menstabilkan hormon yang telah terganggu. Di hospital, doktor akan membekalkan pil hormon untuk meneutralkan kembali hormon ibu. Tetapi, pil ini tetap mempunyai kesan sampingan.

'SETIAP UBAT MEMPUNYA KESAN SAMPINGAN TERSENDIRI'



GLA COMPLEX ~ Menstabilkan Hormon

GLA Complex yang bermanfaat dalam mengawal selia estrogen dan testosteron (hormon lelaki dan wanita). Ia juga nenperbaiki simpton PMS seperti kesakitan, perubahan emosi, retensi air dan sakit payudara.

Ia adalah Gamma-Linolenic Acid yang diekstrak daripada borage yang mengandungi lebih daripada 2 kali ganda GLA dalam Evening Primrose Oil (EPO). Borage adalah 3 kali lebih daripada segi bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan daripada EPO.


Setiap kapsul mengandungi 300mg GLA yang mana ia adalah sumber terbaik omega-6. Ia digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.


KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 
  • Meningkatkan kesuburan.
  • Melegakan PMS (Pre Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause.
  • Menguatkan kuku dan rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  •  Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn pembekuan darah yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol. 
  • Bagus untuk saraf.



Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA..

Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin


Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.


Thursday, October 15, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: TANDA-TANDA PENYAKIT RESDUNG


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Resdung merupakan antara penyakit yang biasa di kalangan masyarakat kita. Resdung juga dikenali sebagai penyakit sinusitis. Tapi yang menjadi masalah penyakit resdung ini sering dipandang remeh oleh masyarakat kita malah ada yang tidak menyedari menghidap penyakit resdung. Lebih teruk membiarkan penyakit itu bersarang tanpa sebarang rawatan.




Resdung ialah radang pada rongga-rongga sinus di dalam tulang muka yang bersambung dengan hidung. Biasanya lendir dihasilkan oleh rongga-rongga ini pada setiap masa dan akan mengalir kedalam hidung . Jika saluran sinus ini tersumbat, lendir tersebut akan terkumpul dan akan menjadi pekat seterusnya akan menyebabkan membiakkan kuman bakteria dan jika dibiarkan berterusan tanpa sebarang rawatan resdung akan menyebabkan kesihatan anda mula terjejas.


Antara tanda-tanda yang menunjukkan bahawa kita mengalamai penyakit resdung ialah apabila mengalami masalah-masalah seperti berikut:


  • Sering mengalami hidung tersumbat
  • Mempunyai lendir dari hidung dan tekak
  • Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
  • Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
  • Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
  • Gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
  • Mengalami jerawat di muka dan badan
  • Nafas berbau
  • Kulit kepala berkelumumur, gatal dan rambut gugur
  • Sering berasa sakit kepala, pening dan migrain


PENCEGAHAN

• Apabila terkena selesema dapatkan rawatan segera. Hembuskan hidung anda perlahan-lahan

• Banyakkan meminum cecair apabila anda diserang selesema, untuk mencairkan mukus dan mengalirkannya keluar.

• Jauhkan diri anda dari asap tembakau/rokok dan udara yang tercemar. Ia boleh meradangkan laluan hidung anda. Perokok lebih mudah mendapat Sinusitis.

• Jangan pergi berenang atau menyelam ketika anda diserang Sinusitis kerana bahan klorin yang terdapat pada air di kolam renang itu akan mengganggu pengalas lapisan hidung dan sinus. Penyelam biasanya akan mengalami kesesakan hidung.


PENJAGAAN DIRI


  • Minum lebih banyak cecair untuk mencairkan mukus. Minum segelas air atau jus setiap jam.
  • Menyedut Balm Resdung Madinatul Asrar adalah sangat baik. Ia meningkatkan pergerakan silia hidung untuk menyapu kekotoran keluar. 
  • Jangan membeli penyembur hidung dari mana mana kedai ubat tanpa nasihat atau preskripsi dari doktor. Jika digunakan 7 hari berturut-turut ia akan memburukkan lagi simptom anda.
  • Makanlah ubat seperti yang dinasihatkan, terutamanya ubat antibiotik. Adalah penting anda mematuhi regimen pengubatan ini. 
  • Anda boleh membeli ubat penghilang kesakitan untuk mengurangkan sakit kepala dan sakit di muka disebabkan oleh keradangan sinus. 
  • Berehatlah secukupnya. 
  • Makan makanan seimbang dan banyakkan memakan buah-buahan. 




Dapatkan rawatan, sebelum penyakit resdung anda melarat. Bagi merawat masalah resdung, saya boleh mengesyorkan anda untuk mengambil supplemen seperti B COMPLEX , VITAMIN C & ALFALFA COMPLEX





Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA..
Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin


Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: KEKURANGAN AIR KETUBAN MENJEJASKAN FUNGSI PARU-PARU BAYI


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Ha...dengar pun dah seramkan. Ok entry kali ni ingin saya kongsikan kepada ibu-ibu hamil tentang kepentingan air ketuban kepada bayi yang dikandung.

Mungkin ibu-ibu hamil diluar sana masih kurang jelas apa kepentingan air ketuban atau apa akibatnya jika kekurangan air ketuban kepada ibu hamil dan bayi.

APA ITU AIR KETUBAN?

Untuk permulaan maksud air ketuban ialah air yang mengelilingi kandungan sewaktu berada dalam rahim ibu.





PUNCA AIR KETUBAN

Punca air ketuban kebiasaannya berasal dari air kencing bayi dan air kencing ini bermula dari 12 hingga 14 minggu mengandung dan ia akan berterusan sehingga saat-saat terakhir bila bayi nak di lahirkan.

Punca lain daripada penghasilan air ketuban adalah dari uri ibu. Jika fungsi uri ibu hamil kurang memuaskan atau bayi kurang mengeluarkan air kencing, air ketuban kadang kala di dapati akan kurang.

Tetapi jika sebaliknya bayi dalam kandungan menghasilkan lebih banyak air kencing atau uri ibu ‘over acting’ sekiranya sebab-sebab tertentu air ketuban di dapati akan lebih.


FUNGSI AIR KETUBAN

Fungsi yang utama air ketuban ialah sebagai ‘sort absober’ atau dipanggil ‘bumper’. Mungkin ibu-ibu hamil ingat kereta sahaja ada ‘bumper’ kan, tetapi bayi dalam kandungan juga perlukan ‘bumper’. Air ketuban berfungsi sebagai ‘bumper’ untuk bayi bagi mengelakkan tekanan ke atas bayi.

Bagi ibu hamil jika sekiranya ada terhentak pada perut dengan rahim dan waktu pengerasan atau waktu proses nak bersalin, ia akan mengurangkan proses ‘pressure’ ke atas bayi. Jadi bayi akan rasa selamat dari kesan pengerasan dari dalam rahim atau hentakkan dari luar perut ibu hamil.


KESAN JIKA AIR KETUBAN BERKURANGAN

Sekiranya air ketuban didapati kurang ia akan memberi kesan kepada proses kematangan paru-paru bayi. Paru-paru bayi tidak dapat berkembang secara normal dan akan di dapati kekurangan air ketuban pada permulaan mengandung boleh menjejaskan fungsi paru-paru bayi.

Selain daripada itu, kita sebagai manusia memang perlukan exercise atau senaman ringan bagi ibu hamil untuk memastikan proses pergerakan tangan semua elok.

Sekiranya air ketuban kurang, bayi kurang gerak. Jika bayi kurang gerak, proses pergerakan bayi tidak dapat dilakukan dan bayi di dapati dalam situasi yang tulang-tulang dia dan ototnya tidak memuaskan dari segi pertumbuhannya.
Dalam erti kata lain pertumbuhan bayi dalam kandungan akan terencat, terbantut atau sebagainya.


TIPS JIKA AIR KETUBAN PECAH

Sekiranya air ketuban pecah, ibu hamil di nasihatkan datang segera berjumpa doktor secepat mungkin. Salah satu masalah bila air ketuban pecah dan kedudukan bayi yang tidak stabil maknanya bukan kepada di bawah adakalanya tali pusat boleh terkeluar dan ini adalah risiko yang paling tinggi buat ibu hamil.

Dalam masa yang sama doktor akan nasihatkan untuk melahirkan bayi dengan secepat mungkin untuk selamatkan bayi.




TIPS MENDAPAT KESIHATAN TERBAIK IBU HAMIL

Ibu hamil sangat digalakkan mengambil suplemen tambahan untuk ibu dan bayi. Ramai kebanyakkan ibu-ibu di luar sana masih mengabaikan dalam hal menjaga kesihatan. Saya kongsikan tips-tipsnya ialah:

  • Pastikan pengambilan asid folik, jangan sesekali abaikan. 
  • Ibu hamil mesti ambil obimin. Jangan risau bayi jadi terlalu besar dalam perut. Hanya dapatkan multivitamin yang dibuat secara semulajadi. 
  • Kalsium penting untuk ibu terutama sekali bayi. Kerana bayi akan menarik semua kalsium yang ada pada ibu. Jadi ibu-ibu perlu memilih kalsium yang memberi kesan terbaik

Ibu-ibu hamil, buatlah pilihan yang tepat dan terbaik untuk anda dan bayi kesayangan anda. Tindakan ibu-ibu membuat pilihan hari ini adalah untuk kesihatan anak-anak dan keluarga anda.. :)




Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA..
Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015


Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
  
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin


Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

Tuesday, October 13, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: MESIN JAHIT GLOBAL (GL-SM2010)


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..

Entry kali ni zana nak cerita sikit pasal Mesin Jahit jenama Global. Mungkin ada diantara anda yang tak pernah dengar Jenama GLOBAL ni kan? Kami ada hantar ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan Sarawak. Ok..jom tengok apa kelebihannya.



 FEATURES

  • 1 Year Local Manufacturer Warranty
  • 4-step buttonhole stitch and 12 patterns
  • Auto clutching bobbin winder
  • Adjustable stitch length
  • Double height press foot for heavy fabrics
  • Two needle position at mid or right
  • Adjustable dial for thread tension
  • Feed dog dropping
  • Shuttle hook system and front loading bobbin
  • Built-in thread chain trimmer
  • Foldable plastic handle
  • Free arm for cuffs and trousers with accessories storage
  • Fast changing press foot
  • Needle plate with guide lines
  • Manual lever reverse function
  • Built-in lamp
  • Power Switch
  • Built-in CE/UL motor (85W, Lamp: Max.15W)
  • Standard accessories and zipper and blind hem feet included
  • Foot controller included
  • ORGAN needle made in japan
  • Soft PVC machine cover included
  • 220-240V 50 Hz



BAGAIMANA UNTUK MEMBELI:-

Beli secara online, hubungi @ watsapp Zana (011-2129 2428). Harga menarik menanti anda
  
Nak beli Shaklee dengan harga ahli? Hubungi saya untuk info lanjut..

Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda!

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin

Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara 1 hingga 6, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: CLEARANCE STOCK VITAMIN E SHAKLEE UNTUK BULAN OKTOBER 2015 SAHAJA


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..


Harga dah macam Durian Runtuh, MURAH daripada harga biasa. Beli sebotol dapat pulak lagi sebotol FREE..x nak ke? 


BUY 1 FREE 1

Boleh dapatkannya daripada saya :)



KEBAIKAN VITAMIN E SHAKLEE BERBANDING VITAMIN E YANG LAIN







Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA..
Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
  
Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin


Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.

PENGEDAR SHAKLEE KINRARA: MULAKAN HARI ANDA DENGAN ESP SHAKLEE


Assalammualaikum Dan Salam Kasih Sayang..


ESP Shaklee selalu menjadi pilihan ramai untuk permulaan hari kerana ESP Shaklee sangat memberi tenaga untuk mereka yang bekerja dan membuat aktiviti harian setiap hari.


ANTARA KESAN BAGI MEREKA YANG KONSISTEN DENGAN ESP SHAKLEE IALAH:-

  • Kurang rasa lapar
  • Badan rasa bertenaga dan kurang lesu
  • Kulit semakin cerah dan gebu
  • Parut jerawat semakin pudar
  • Kulit menjadi lembap dan licin


 

ESP Shaklee sentiasa menjadi pilihan utama customer yang berhajat untuk:-
  • SLIM
  • KULIT CANTIK
  • SIHAT

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!


Hubungi zana sekarang juga dan dapatkan vitamin Shaklee anda!

Nama: Zanariah Hussin
ID SHAKLEE: 1124178
Email: zanariahhussin2@gmail.com
Call / WhatsApp : 011-2129 2428
FB: Zanariah Hussin



Jika nak order atau sebarang pertanyaan boleh Call / SMS / Whatsapp (011-2129 2428) zana. Jika ingin COD, saya adalah pengedar Shaklee area Saujana Puchong, Putra Perdana, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Taman Kinrara, Puncak Jalil, Puchong, Bandar Puteri, Taman Equine, Giant Seri Kembangan dan sekitarnya.


Copyright to Zana vitamin shop
Designed by UMIESUEstudio 2015